depo  yazılımı  stok  yazılımı

tr az cek es
depo  yonetim  sistemleri  wms  depo  yazilimi  stok  yazilimi  wms  yazilimi  depo  programi  stok  programi  urun  barkodlama  raf  barkod  kontrollu  mal  kabul  kontrollu  mal  sevkiyati  ambarlar  arasi  transfer  depo  transfer  stok  programi  depo  programi  stokyonetim  stok  yönetim  depoyonetim  depo  takip  stok  takip  urun  malzeme  barkod  rafbarkod

"İşinizin başlangıç noktası"

romsisyazilim

 0850 260 19 09

depo yonetim sistemleri wms depo yazilimi stok yazilimi wms yazilimi depo programi stok programi urun barkodlama raf barkod kontrollu mal kabul kontrollu mal sevkiyati ambarlar arasi transfer depo transfer stok programi depo programi stokyonetim stok yönetim depoyonetim depo takip stok takip urun malzeme barkod rafbarkod

Romsis Chef Restoran Yazılımı

Adisyo; cafe ve restoran operasyonlarınızı, herhangi bir cihaz üzerinden yönetebileceğiniz, basit ve kullanımı kolay, bulut tabanlı POS sistemidir.Sade ve Basit arayüzüyle programı hiç zorluk çekmeden öğreneceksiniz. Ayrıntılara takılı kalmadan tek panelden tüm işlerinizi yapabileceksiniz.İstediğiniz özelliği istediğiniz gibi tanımlayarak hiçbir şey sizin için artık sorun olmayacak!Romsis Chef Restoran Yazılımımız ile cefe ve restoranlara satışlarının kontrolü şekilde yapılması için hızlı pratik çözüm sunmaktadır. Masa açma, sipariş alma, yemek menülerini hazırlama, masa kapatma ödeme sistem entegrasyonu işlemlerini kolayca sağlayabilirsiniz.

depo yonetim sistemleri wms depo yazilimi stok yazilimi wms yazilimi depo programi stok programi urun barkodlama raf barkod kontrollu mal kabul kontrollu mal sevkiyati ambarlar arasi transfer depo transfer stok programi depo programi stokyonetim stok yönetim depoyonetim depo takip stok takip urun malzeme barkod rafbarkod

Romsis Chef Restoran yazılımı ürün detayları :1. Romsis Chef yönetim platformu ;
Mağaza / Restoran tanımı.
Mağaza oturma planı tanımı.
Kullanıcı ve terminal tanımı.
Stok, barkod ve SKT (son kullanma tarihi) yönetimi.
Müşteri yönetimi.
Üretim ve Cost yönetimi.
Kasa ve Pos( Banka Pos) yönetimi.
Yemek çeki/yönetimi.
Yemek sepeti yönetimi.
2. Romsis Chef ana kasa yönetimi ;Masa açma/Masa kapatma.
Sipariş girme , sipariş kapatma.
Sipariş sıra numarası atama.
Parçalı ve/veya tek masa tahsilat yönetimi.
Masadan masaya hesap aktarımı.
Kredi kartı/Pos/nakit parçalı tahsilat yönetimi.
Günlük kasa raporu.
Günlük masa bazında satış raporu.
Günlük nakit/kredi kartı/yemek çeki bazında satış raporu.
Haftalık satış cirosu raporu.
Aylık satış cirosu raporu.
3. Ortak Pos-Pc sipariş ünitesi.Personel şifresi/ yada tanımlı personel kartı ile okutarak erişim.
Masa açma/ masa kapama.
Sipariş bekletme /iptal etme.
Sipariş sıra numarası atama.
Masa birleştirme.
Tek masa hesap bölme.
4. Müşteri takip ekranı ;Girilen müşteri siparişlerine sıra numarası atama.
Ortak nokta, yada görüntüleme ortak ekranında sıra geldiğinde bilgilendirme.
Mutfak ekranından onay, onayın müşteri tablet yada bilgilendirme ekranına aktarılması.